Stockholm


Kära medlemmar!

Med tanken på coronaviruset har vi bestämt att ställa in alla våra klasser fr o m 23 mars 2020 tills vidare. Det är tråkigt men vi tycker att det behövs för att minimera risken för smittspridning.

Vi kommer att meddela er om ev. förändringar, och ni kan också hitta all viktig info här på hemsidan.

Har ni andra frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Vi hoppas att vi ses snart igen!

Styrelsen för TTCF i Stockholm

Om våra tai chi kurser och klasser

Nybörjare tränar en gång i veckan. Det finns möjlighet att delta i flera klasser. Det tar ca 3-4 månader att lära sig de 108 rörelser som det taoistiska tai chi setet består av. Att lära sig de 108 rörelserna är starten på en livslång utforskning av djupet i Taoistisk Tai Chi™ internal arts of health.

Medlemsavgifter
OrdinarieReducerat
Nybörjare1350 kr950 kr
Fortsättare1200 kr900 kr

Inbetalning av medlemsavgiften sker till vårt plusgirokonto 938786-1. Vänligen märk inbetalningen med namnet på den som har betalat.

Medlemsavgiften ger dig möjlighet att gå på så många klasser du önskar och som erbjuds i ditt område. Om du skulle befinna dig på resande fot, har du möjlighet att besöka någon av de ca 500 platserna i 27 länder, där Taoistisk Tai Chi finns. För pensionärer, studerande och arbetssökande finns det möjlighet till rabatt på medlemsavgiften. Ordinarie terminsavgift för nybörjare är 1350 kr (reducerat pris: 950 kr). Eftersom alla våra instruktörer är volontärer, används medlemsavgiften till annonsering och hyra av lokaler.

För ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Tai chi träning i Stockholm

Taoistisk Tai Chi – meditation i rörelse