Tai chi nybörjarkurs i Stockholm

På våra tai chi nybörjarkurs blir du undervisad i en tai chi form som har sitt ursprung i den klassiska kinesiska filosofin taoismen. Den har utvecklats av mästare Moy Lin-Shin, en taoistisk munk som vigt sitt liv till att lära ut kunskapen för hur vi kan bli friskare, gladare och mer harmoniska människor med hjälp av dessa metoder.

Denna tai chi form består av en sekvens med 108 rörelser som ökar smidigheten och stärker alla rörliga delar i kroppen. De 108 rörelserna kallas för ett set. Utförandet av rörelserna ger en meditativ ro som tömmer sinnet på tankar och ger en större ro och balans.

I januari startar vi en tai chi nybörjarkurs på Södermalm och erbjuder prova-på-kvällar enligt följande:

DagMåndagar
kl 19-21
PlatsHögalidsskolan
(vid Hornstull)
Kursstart27/1 2020

Den 20/1 och 27/1 2020 har du möjlighet att prova på gratis.

Ingen föranmälan krävs. (Adress och karta till lokalerna hitter du nedan.)

Vår tai chi nybörjarkurs består av en genomgång av de 108 rörelserna i Taoistisk Tai Chi setet. Efteråt kommer du att kunna utföra tai chi setet tillsammans med mer vana grupper. Priset inkluderar medlemskap i Taoistisk Tai Chi Förening under hela terminen med obegränsad tillgång till alla klasser. Efter nybörjarkursen kan du fortsätta att träna i våra fortsättningsklasser.

Kläderna bör vara bekväma och platta skor rekommenderas. Tai chi träningen är möjlig och givande nästan oavsett fysisk form.

För att läsa mer om oss och hälsoeffekterna av Taoistisk Tai Chi kan du klicka på knapparna nedan. Du har alltid möjlighet att prova på gratis en gång.

Lokaler

Högalidsskolan: Folkskolegatan 11-13. – Måndagar kl 19-21

Ingång från skolgård. (T-bana Hornstull, Buss 4, 54, 66, 77, 94, 151, 153, 190, 191, 192, 726, 743, 745)

Medlemsavgifter
Terminsavgifter för nybörjare
Ordinarie 1350 kr
Reducerat 950 kr

Inbetalning av medlemsavgiften sker till vårt plusgirokonto 938786-1. Vänligen märk inbetalningen med deltagarens namn.

Medlemsavgiften ger dig möjlighet att gå på så många klasser du önskar och som erbjuds i ditt område. Om du skulle befinna dig på resande fot, har du möjlighet att besöka någon av de ca 500 platserna i 27 länder, där Taoistisk Tai Chi finns. För pensionärer, studerande och arbetssökande finns det möjlighet till rabatt på medlemsavgiften. Ordinarie terminsavgift för nybörjare är 1350 kr (reducerat pris: 950 kr). Eftersom alla våra instruktörer är volontärer, används medlemsavgiften till annonsering och hyra av lokaler.

För ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Taoistisk Tai Chi nybörjarkurser