Stockholm

I Stockholm erbjuder vi tai chi kurser och klasser på Södermalm och i Hägersten. 

För att läsa mer om oss och hälsoeffekterna av Taoistisk Tai Chi kan du klicka på knapparna nedan. Du har alltid möjlighet att prova på gratis en gång.

Mariaskolan – Södermalm

Maria skolgata 50 (T-bana Zinkensdamm, uppgång D; Buss 4, 74 Wollmar Yxkullsgatan)

Obs! Klasserna är inställda 17/4 och 1/5 p g a skollov. Sista träning: 5/6 2019. 

Onsdagar
Nybörjarklass18:00 – 20:00
Fortsättningsklass18:00 – 20:00

Melodybox – Hägersten

Mejselvägen 33, Hägersten (T-bana Telefonplan, Buss 141 hållplats Mejselvägen)

Obs! Klassen är inställd 22/4 p g a Påsk.

Måndagar
Fortsättningsklass18:00 – 20:00
Om våra tai chi kurser och klasser

Nybörjare tränar en gång i veckan. Det finns möjlighet att delta i flera klasser. Det tar ca 3-4 månader att lära sig de 108 rörelser som det taoistiska tai chi setet består av. Att lära sig de 108 rörelserna är starten på en livslång utforskning av djupet i Taoistisk Tai Chi™ internal arts of health.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften ger dig möjlighet att gå på så många klasser du önskar och som erbjuds i ditt område. Om du skulle befinna dig på resande fot, har du möjlighet att besöka någon av de ca 500 platserna i 27 länder, där Taoistisk Tai Chi finns. För pensionärer, studerande och arbetssökande finns det möjlighet till rabatt på medlemsavgiften. Ordinarie medlemsavgift för nybörjare är 1350 kr (inkl. hela terminen). Eftersom alla våra instruktörer är volontärer, används medlemsavgiften till annonsering och hyra av lokaler.

Inbetalning av medlemsavgiften sker till vårt plusgirokonto 938786-1. Vänligen märk inbetalningen med namnet på den som har betalat.

För ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Tai chi träning i Stockholm